Het hebben van een kind met een verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen is niet gemakkelijk. Uw zoon of dochter heeft extra aandacht nodig en het brengt zorgen met zich mee. Om u te ontlasten bieden wij in het weekend logeren aan. Hier maken we er altijd een ontspannen weekend van, waar sociaal contact en saamhorigheid centraal staat. We ondernemen bewegingsactiviteiten zoals wandelen, fietsen enĀ  boodschappen doen. Ook is er genoeg ruimte voor ieder om zijn eigen ding te doen. Logeren biedt uw kind, maar ook u als ouder de mogelijkheid om uit te rusten.

Logeren als overstap naar wonen
Kinderen worden groot en uiteindelijk volwassen. Net als in het gewone leven wonen volwassenen meestal niet meer bij hun ouders. Logeren kan een manier zijn voor uw kind, maar ook voor u om te wennen aan het idee dat uw zoon of dochter niet altijd thuis blijft wonen. Op een geleidelijke manier kunnen we in de overstap naar wonen maken, wat we in de nabije toekomst ook kunnen bieden.

Jaarlijkse logeerweek
Jaarlijks organiseren we in de zomervakantie een logeerweek. Tijdens deze week organiseren we diverse activiteiten in en rondom Het Spant.
We maken er werkelijk elk jaar weer een feestje van!

Heeft u vragen over logeren bij Het Spant?
Wilt u meer weten over logeren bij Het Spant? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@hetspant.nl of op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 06 298 55 254.