Het hebben van een kind met een verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen is niet gemakkelijk. Uw zoon of dochter heeft extra aandacht nodig en het brengt zorgen met zich mee. Om u te ontlasten bieden wij in het weekend logeren in het logeerhuis in Oostelbeers. Hier maken we er altijd een ontspannen weekend van, waar sociaal contact en saamhorigheid centraal staat. We ondernemen bewegingsactiviteiten zoals houtklieven, grasmaaien en boodschappen doen. Ook is er genoeg ruimte voor ieder om zijn eigen ding te doen. Logeren biedt uw kind, maar ook u als ouder de mogelijkheid om uit te rusten.

Logeren als overstap naar wonen
Kinderen worden groot en uiteindelijk volwassen. Net als in het gewone leven wonen volwassenen meestal niet meer bij hun ouders. Logeren kan een manier zijn voor uw kind, maar ook voor u om te wennen aan het idee dat uw zoon of dochter niet altijd thuis blijft wonen. Op een geleidelijke manier kunnen we in de overstap naar wonen maken, wat we in de nabije toekomst ook kunnen bieden.

Logeerweek Beekse Bergen
In de zomer zijn we op logeerweek geweest naar de Beekse Bergen. Het was heerlijk weer, dus we hebben vooral buiten doorgebracht en veel van de zon genoten. We hebben gezwommen, frietjes gegeten, gewandeld in de bossen, gebarbecued, gevist en we zijn naar Klein Oisterwijk streekpark geweest. Het was een fantastische week! Wie gaat er volgend jaar mee?

Heeft u vragen over logeren bij Het Spant?
Wilt u meer weten over logeren bij Het Spant? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@hetspant.nl of op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur via telefoonnummer 06 298 55 254.