‘Het professionele team van Het Spant biedt een scala aan mogelijkheden voor behandeling en begeleiding van kinderen en volwassenen die met autisme en aanverwante beperkingen belast zijn. Het Spant biedt een uitzonderlijke en rustige omgeving, waar niet geoordeeld wordt. Als ouder waardeer ik het zeer dat mijn zoon hier tijd mag besteden.

De specialisten van Het Spant kijken naar de behoeften van iemand en wat diegene op dat moment aankan. Daar passen ze hun begeleiding dan ook op aan. De begeleiders van het Spant creƫren een relatie van acceptatie, wederzijds respect en vertrouwen. Hiermee helpen ze de kinderen en jongvolwassenen om beter in onze samenleving te kunnen functioneren. Het is altijd inspirerend om de begeleiders van Het Spant te zien werken met zoveel enthousiasme, opwinding en vitaliteit. Wat ik elke dag zie, is een team vol met energie. Ze bereiken de kinderen op een aangepaste manier, in plaats van hen in de bestaande behandelingen te passen.

Ik ben blij dat mijn zoon van de eerlijke, eenvoudige, hoop-inspirerende sfeer die Het Spant biedt kan genieten. Het maakt niet uit in welke mate de kinderen en jongvolwassenen uitdagend kunnen zijn, ze worden met geduld en respect behandeld en geaccepteerd. Wat kan een beter doel zijn dan kinderen gelukkig te maken en hen te helpen hun mogelijkheden bereikbaar te maken. Hartelijk dank voor alles wat jullie voor Vlady doen!’

Familie de Wert