‘De eerste stap naar professionele begeleiding was moeilijk. Je wilt als ouders de beste zorg voor je kind. We zochten naar een kindvriendelijke, relaxte en rustige omgeving met een persoonlijke aanpak voor ieder. Niemand is immers hetzelfde. Inmiddels ruim anderhalf jaar geleden hebben we die zorg gevonden bij Het Spant. Van deze keuze hebben we geen seconde spijt gehad. Het is dé plek voor onze zoon Teun.

Teun komt bij Het Spant voor naschoolse opvang, logeren en in de schoolvakanties en studiedagen. De begeleiders van Het Spant bieden een goede structuur en veel ruimte voor activiteiten. Jeroen en Eric zijn vooral heel gewoon en erg duidelijk. Daar gaat het om. Iedereen, kind en ouder, weet waar ze aan toe zijn. Jeroen en Eric kijken naar wat iemand wél kan in plaats van wat er niet mogelijk is. Zij zijn positief ingesteld, hebben humor en verstaan hun vak. Hun visie sluit helemaal aan bij ons gezin.

We voelen ons enorm betrokken en als we bij Het Spant komen is de sfeer goed. Het voelt voor ons als ouders net of Teun regelmatig logeert in een groot gezin, een mooie hechte familie. Teun vraagt zelf wanneer hij weer mag gaan spelen. Hoe mooi is dat? Hij voelt zich er enorm thuis en op zijn gemak. Met de hele groep doen zij vooral heel veel buiten. Voor Teun ‘the place to be’! Teun heel blij, wij als gezin heel gelukkig. Wij zien samen een bijzondere toekomst tegemoet. Wat willen we nog meer!’

Familie Snelleman