We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe plek voor onze zoon Joeij.

Een plek die wat dichter bij huis zou zijn en die goed zou aansluiten aan onze wensen.

Toen hoorde we via via dat er in onze eigen woonplaats ook een opvang was voor jongeren voor dagbesteding naschoolse opvang en logeren .

We hebben eigenlijk meteen een afspraak gemaakt met Eric die ons duidelijk vertelde hoe hun te werk gingen en wat hun allemaal konden aanbieden .

Dit gesprek kwam bij ons volledige goed en heel vertrouwd over .

We hadden eigenlijk al meteen het gevoel dat iedereen binnen Het Spant heel eigen met elkaar omging net 1 grote familie zeg maar en dat sprak ons enorm aan.

Joeij mocht eerst een dagje mee lopen om een eerste indruk te krijgen .

Hij kwam met volle enthousiasme thuis en kon niet uit verteld komen wat voor leuke dingen hij allemaal gedaan had en dat hij het super leuk vond.

Het zorgaanbod sluit goed aan op Joeij zijn zorgvraag .

Joeij is gestart in September 2021 bij Het Spant en is begonnen op de Woensdagmiddag en de zaterdagen .

Vanaf eind Januari 2022 is Joeij voor het eerst gaan logeren en gaat nu 2x per maand een weekend .

Ook daarin hebben Jeroen en Eric  ons en Joeij vooraf in begeleid op de juiste manier. En al heb je vragen of opmerkingen je kunt het altijd zeggen of vragen aan Eric en Jeroen.

Zo is het voor Joeij straks een minder grote overgang als hij straks een keer gaat wonen in een woongroep . Bij Het Spant doen ze hele leuke dingen met elkaar maar leren tevens ook arbeidsgerichte taken te doen .Bovendien zit Joeij nu ook samen met eigen leeftijdsgenootjes wat natuurlijk ook fijn is.

Wij als ouders van Joeij hebben er echt geen minuut spijt van dat we voor Het Spant gekozen hebben Joeij zit nu echt goed in zijn vel en gaat er zo graag naar toe dat hij Donderdags al roept:

Jippie ik mag morgen weer gaan logeren Als je kind dit roept nou dan heb je zelf er als ouders  ook een fijn gevoel bij om hem met een gerust te laten gaan

Familie  Teunissen